Een reisje maken naar Malaga!

Malaga is een stad aan de kust in het zuiden van Spanje. Veel toeristen komen hier voor een citytrip. Malaga is een knusse stad met genoeg bezienswaardigheden tijdens je bezoek. Zo kun je een Romeins theater bezoeken, de kathedraal van Malaga en het kasteel Gibralfaro. Bij het kasteel van Gibralfaro heb je een geweldig uitzicht over de stad Malaga. Lees meer in de blogs over Malaga!

Home » Spanje » Malaga

Lees hier onze laatste blogs over Malaga

Prachtige markt in Malaga, Mercado Atarazanas!

Ontdek hier de mooiste stranden in Malaga!

Teatro Romano – Het Romeinse theater in Malaga

Het Gibralfaro Kasteel in Malaga: een unieke ervaring

Citytrip Malaga

Een citytrip naar Malaga is een perfecte gelegenheid om te genieten van de zon en om de stad te verkennen. Malaga heeft genoeg te doen tijdens een citytrip waardoor het echt genieten is om hier te verblijven. Een tip is om een hop-on hop-off bus te nemen. Zo kun je binnen één dag alle hoogtepunten in de stad bezoeken. Ook kun je er voor kiezen om met een boot te varen, heerlijk ontspannend op het water, genietend van de zonsondergang.

Vliegen naar Malaga

Het is gebruikelijk om te vliegen naar Malaga. Vanaf Amsterdam naar Malaga vliegen duurt precies 3 uur. Hierdoor ben je snel in het zuiden van Spanje. Naar Malaga vliegen kan vanaf meerdere plekken in Nederland, zoals Rotterdam Airport, Eindhoven Airport en natuurlijk Schiphol Airport Amsterdam.

Het weer in Malaga

Malaga heeft over het algemeen fantastisch weer. Dit komt omdat het aan de zuidkust ligt van Spanje. Er wordt aangeraden om van april tot en met oktober te boeken naar Malaga. Het weer is dan namelijk op zijn best. De gemiddelde temperatuur ligt dan namelijk tussen de 20 en 26 graden. Dat is perfect weer voor een stedentrip naar deze stad!